tiistai 28. helmikuuta 2017

2017 suunnitelmia

2017 odotettavissa venäjänmustaterrierinpentuja yhdistelmästä Zornoi Peter Pan X Druzkaya Dlya Tebya

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI29327/14&ReknoE=FI15608/10Liilan juoksuja odotellaan maaliskuulle, mikä tarkoittaa treffejä maalis-huhtikuun vaihteeseen ja toivottavasti minimustien syntymää touko-kesäkuun vaihteeseen. 

Liila on ikäisekseen erittäin virkeä ja leikkisä, kliinisesti yhä terve mustaterrierinarttu. Liila on monipuolisesti terveystutkittu ja luonnekuvattu koira, jolla on tuloksia TOKOsta ja lisäksi harrastanut mm. jälkeä ja rally-tokoa. Liilalla on Leijonattaren E-pennut 2014 vuodelta Zornoi Jeltsinin kanssa. Jälkeläisiltä ei juurikaan vielä näyttöjä ole Emilia Miniliilaa lukuunottamatta, mutta menevät toivottavasti pian luustokuviin. Luonteen suhteen on omistajilta tullut paljon kehuja, samoin yleisterveys vaikuttaa pääosin mallikkaalta. 
Lisää Liilasta sen omalta sivulta, alla terveystiedot, sekä kuvia.

Lonkat B/C
Kyynärät 0/0
Polvet 0/0
Selkä terve LTV0 VA0 SP0
Silmät terveet 2013
HUU/N kantaja
JLPP/N kantajaSyys-Liila

Trimmin jälkeen
Liila koirakoulun lajiesittelyssä tekemässä BH-kokeen seuraamiskaaviota
Tunnistusnoudon palautus
SeuraamistaZornoi Peter Pan eli Pyry, on kattavasti terveystutkittu, luonteeltaan tekevä ja avoin nuori harrastuskoira. Pyryn päälaji on palveluskoirien haku, sekä tietysti myös pk-tottelevaisuus, myös jäljestämistä on reenattu. BH-käyttäytymiskokeen koirakko suoritti kesällä 2016, MH-luonnekuvauksen syksyllä 2016 ja jalostustarkastuksen käyttäytymisen osalta helmikuussa 2017 hyväksytysti, suorastaan mainioin havainnoin.
Alla terveystulokset, sekä kuvia:
Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Kivekset ok
Polveutuminen varmistettu
HUU N/N terve
JLPP N/N tervePyry rotunsa paras & sertifikaatti


Hakumetsän suuri innokas musta :)

Pyrystä itsestään voi tiedustella lisää omistajaltaan Hillevi (Hilppa) Lindroosilta 0400697096, hilppa.n@gmail.com 

Tiedustelut Liilasta ja tulevasta pentueesta kokonaisuudessaan ensisijaisesti sähköpostiini leijonattaren@gmail.com
Puhelimeenkin vastaan silloin kun ehdin kolmivuorotyön tahdissa :) Jos yrität tavoitella, laita vaikka perään tekstiviesti että koira-asialla toivot yhteydenottoa.


Muuta kuin mustia:
Mollan MH-luonnekuvaus odotettavissa huhtikuussa. Terveystutkimuksien suhteen Mollalta tullaan tutkimaan vielä silmät ja polvet, sekä PLN-geenitesti. Jos kaikki menee hyvin, on alettava miettiä todenteolla sulhoa blondille pikkuväkkärällekin :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti