torstai 21. heinäkuuta 2016

Kesä ja kuulumiset :)

Ajasta niin ihanaisesta, Suomen kesän keskiöstä päivää!

Mukavia aikoja ja tapahtumia on eletty, kevättä ja kesää, vuodenajoista ehdottomia suosikkejani siis.

Kevään aikana suoritin viimeiset harjoittelut ja opinnot käyden kesäkuun alussa valmistujaisissa Kajaanissa kukitettavana ja tavaten ihania opiskelutovereitani. Valmistavasta koulutuksesta paperit saatiin silloin, ja lopultakin päivämäärällä 15.6.16 sain käyttööni suojatun ammattinimikkeen klinikkaeläinhoitaja.

Matka on ollut sinänsä pitkä - kiinnostus ja palo alaan on alkanut jo lapsena lemmikkien ja maalaiselämän kautta, jatkunut 2006-08 eläintenhoitajan opintojen myötä ja nyt saavutetun ammattitutkinnon (eläintenhoitaja - klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinto) ansiona saatettu papereillla päätökseen. Tokikaan oppimisprosessi ei koskaan tällä alalla lopu, vaan tietoa ja taitoa kertyy niin työn, kuin harrastuksenkin ansiosta jatkossakin.


Koulun ja töiden lisäksi on eletty enimmäkseen makiaa arkea, mutta myös mainittavia onnenhetkiä on ollut havaittavissa niin oman lauman, kuin muidenkin asiaan kuuluvien suhteen.

 Liilan kanssa on lähinnä treeniltu satunnaisesti rally-tokoa, vähemmän yhteistreeneissä, hiukkasta enemmän keskenämme. Kouluttajan mukaan olisimme kisavalmiita alokkaaseen ja pienellä tekemisellä uskoisin, että kisat kannattaisi korkata ihan titteleidenkin toivossa, jos ei jo huvin vuoksi, urheilun kannalta jne. Resurssit, missä olette? Toko on jäänyt nyt toistaiseksi kokonaan tauolle. Näyttelyistä käytiin kuivassa ja karvattomassa kunnossa hakemassa Lahdesta H eli "hyvä" :D Tuomari ei ollut erityisen innoissaan, mutta reissu kokonaisuutena oli hauska. Liilan tytärtä Miniä matkasin ystäväni kenneltyttönä katsastamaan mustisten erkkariin toukokuun lopulla ja sieltä tulona hienojen hetkien lisäksi luokkavoitto ja materiaa ilman SA:ta tällä kertaa.

Näytelmissä olemme käyneet muutoin vain vehnislapsosten kanssa saaden kokemusta ja kanssakäymistä. Kuvissa Leijonattaren David Hasselhoff eli Tauski Joensuussa.Molla on jatkanut agilityuraansa viikottaisilla valkuilla, sekä ensimmäisillä ulkotreeneillä/toisilla möllikisoilla. Typykkä alkaa hallita ratatreenissä niin tekniikat kuin nopeudenkin, pikkuhiljaa harjoittelemme myös pujottelua eteenpäin, sekä kontaktiesteitä tulevaisuuden kilpailukentille. Osaamista böönalla olisi myös alokkaan rallyyn ja tokoonkin, ohjaaja nyt vaan on mitä on. Veikka Merri vetää jo kepitkin kybällä, pian varmasti radan osana - toiveissa myös kisaura vähintäänkin säkällä sään ja sen säännösten säätämisten suhteen.

Mollan ja muiden Deeläisten mamma Neetta on kisaillut agissa medi-3-luokassa, osallistuen myös agirodun geimeihin mukavalla radalla, jatkoa seuraa!

Terveystarkkeja suunnitellaan syksylle - D-pentue tulee 2-vuoden ikään syyskuussa, jolloin saadaan viralliset tarkit haluttaessa niin lonkkiin, kyynäriin kuin selkäänkin, E-poppookin olisi jo lonkka/kyynär-iässä. Innokkuuta kuvauksiin ja toiveiden mukaisia tuloksia odotellen kohti tulevaa!

Piis änd laav,
Sara ja Leijonattaret

Kuveja kesältä:

Rampo, Robin, Liip, Mou, Ievuska-tursake
Pasainen kylässä
Ite tein
Lipardjöön ylämaankarjalook

Oikealla Moun Merri-veikka (L. Dean Martin)
Oikealla Elsa, ystäväni jättivauvamustistyttö
Tyttöjen nahkakaverit Allu ja Maukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti