tiistai 25. huhtikuuta 2017

Pikku-Pyryjä ja Lilla-Liiloja laitettu alulle!

Liilan juoksut alkoivat vihdoin noin kuukauden tavanomaisesta myöhässä 10.4. Ensimmäinen proge otettiin 18. päivä, joka kuitenkin oli vielä alle yhden. Kolme päivää myöhemmin lukema oli 3,66, joten matkaan lähdettiin lauantaina. Ensimmäinen ilta oli enemmän leikkimistä ja kosiskelua, täysin onnistunutta astumista ei saatu. 

Jäimme yöksi Pyryn perheen mökille ja sunnuntaiaamuna koirilla oli jo päättäväinen vaihde päällä. Ikävä kyllä juuri kun olivat jäämässä onnistuneesti nalkkiin vetäytyivätkin ja parhaat siemenet menivät nurtsille. Myöhemmin huomattiin että parin rakkauden välissä oli kuusenneulanen - olisi ollut melkoisen kipeä lemmenvartti onnistuessaan! Illemmalla poijaan paukut olivat yhä lopussa, joten päätettiin yrittää vielä olohuoneastutusta seuraavalle aamulle Kuopiossa. 

Onni on kasvattajan Kalakukkokaupungissa asustaa, sillä kun homma ei enää ollutkaan yhtä jouhevaa kuin sunnuntaina, otimme mietintätauon ja päädyin pirauttamaan Jaanalle ja Liisalle Punaturkkiin. Kehottivat ottamaan vielä yhden progen koska eivät onneksi ammattilaiset uskoneet arviooni reilun 10 progeista. 

Piipaakyydillä veri Movettiin ja odottelemaan tulosta sähköpostia päivittäen ja jännityskahveja juoden. Nousu olikin ollut nopeaa, käyrää kun ei kahdella verikokeella kiinni saa, joten ilman kolmatta olisimme jääneet pelaamaan upporikasta ja rutiköyhää kahdella sinnepäinastumisella, vaikka olisivatkin vielä jääneet kiinni.. Progesteroni oli jo lukemassa 16,6 ja koska kohdunkaula alkaa 15 jälkeen torppaamaan siittiöiden pääsyä treffeille munasolujen kanssa, päädyttiin avustamaan luontoäitiä. 

Koska koirat kuitenkin selvästi pitivät toisistaan, yritystä ja likelle onnistumistakin oli, Liilalla on jo aiempi onnistunut astuminen sekä pentue, eikä ensikertalaisen sulhasenkaan kyvyt jääneet esittämättä, oli helppo tehdä päätös siemennyksestä. Onneksi pääsimme pikaisesti Liisan vastaanotolle, Pyryn sperma kerättiin, tutkittiin mainioksi laadultaan - 95% - ja siirrettiin suoraan pyörryksissä olevan morsiammen kohtuun. Nyt vain odotellaan ja toivotaan onnistunutta lopputulemaa! 

Pitäkää peukkuja kaikki ystävät, tuttavat ja kadunmiehetkin <3

Suurkiitokset Punaturkin pätevälle poppoolle ja Pyryn ihanalle perheelle!

Kyselyt ensisijaisesti sähköpostiin, puhelimen tavoitettavissa olen aika huonosti vaihtelevien työaikojen takia. Lemmentanssi ensitreffien alkajaisiksi

 "Sä oot aika ihana" 
"Niin säkin"

Pyry on leikkisä herrasmiesrakastaja

Välillä ehti esitellä tiluksia daamille. Ol muuten puitteet lemmenlomille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti