sunnuntai 31. joulukuuta 2017

F-pentue vihdoin täällä!

Vuoden viimeisenä päivänä pentuset ovat 5-päiväisiä möngertäjiä ja kasvattaja voi löysätä hieman remmiä. Ei mennyt tälläkään kertaa ihan oppikirjojen mukaan, mutta nyt alkaa olla mamma entisellään - kivuton ja tyytyväinen isomursu-maitobaari.

Avautumisvaihe alkoi maanantaina 25.12. ja lämmöt laskivat. Nousu kuin laskukin oli todella hidasta ja kävimme Tapanina illasta klinikalla pyörähtämässä, automatka käynnisti työntövaiheen ja kaikki näytti ihan hyvältä. Itse synnytys ei edennytkään vaan kaksi potraa poikasta yritti yhtä aikaa pihalle siinä onnistumatta. Tein päätöksen etten uskalla jäädä odottelemaan, kun molemmilta puhkesivat pussitkin, joten lähdimme takaisin klinikalle. Pennut avustettiin sektiolla maailmaan n. klo 02 keskiviikkoaamuna, syntymäpäivä siis 27.12.17. On se onni että on päivystys suhteellisen lähellä!

Saanko esitellä - pikkuprinsessa ja kaksi prinssiä:

 1. vuorokausi 
 Typykkä
 2. vrk
 Tähtipoika, Fauni-Maria ja Jooseppi
 Kuorsaava äet
 Siis kuka voi kestää tälläisiä varpaita??

Synnärillä:


Kasviäet on vähän väsynyt!

Pikku-Prinsessa :D 
 Tähtipoika
 Jooseppi

Kuivailin vauvoja mammaa leikkurista odotellessa. Erityisesti tyttöä keljutti raskaasti Uljas uusi maailma rennon kohtu-uiskentelun jälkeen ja hän kiljui ponnekkaita vastalauseita.
Lääkäri huikkasi leikkurista että "mitä sä sille sanoit kun noin huutaa?",
vastasin: "kerroin siitä tulevan minun koirani" ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti