sunnuntai 10. elokuuta 2014

Pentuja näkyvissä! Meille tulee vehnävauvoja!Neetta kävi 5.7. Manu-pojan (Hübinettans Lotus for Teepa) luona tuloksekkaalla riiuu-reissulla :)
Ultrassa näkyi viitisen vehnäterrierin alkua, joiden syntymä ajoittunee viikolle 36.

Yhdistelmä KoiraNetissä:
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI20001/11&ReknoE=FI22543/11

Neetta on käynyt jokusen kerran näyttelyissä, 4x Erinomainen, 2x Erittäin Hyvä ja 1x Hyvä, ja harrastaa agilityä tällä hetkellä medi 2-luokassa. Sen terveys on ollut kokonaisuutena hyvä, vain närästys on vaivannut silloin tällöin. Lonkat ovat B/B, kyynärät ja polvet 0/0, silmät peilattu terveiksi ja ERD-koe teetetty keväällä -14, tulos negatiivinen. MH-kokeessa Neetta kävi 7.4.13 ja osoittautui siellä tasapainoiseksi, joskin jonkin verran äänellä "vuotavaksi" (kommentoi kaikkea näkemäänsä ja kokemaansa ei haukkuen, mutta mm. innosta vinkumalla). Puolustushalua siitä ei juurikaan löytynyt, mutta perusluonne sillä onkin aina ollut iloisen luottavainen kaikkeen ja kaikkiin. Uhista ja säikyttelyistä se palautui mukavan nopeasti ja laukaustenkin yhteydessä leikki hyvin, eli ei osoita ääniarkuutta.

Neetan kuvia omalla sivullaan.

Manu taas on terve ja iloinen syntyjään ruotsalainen nuori koiraherra, joka elelee aktiivisen kotikoiran elämää Lempäälässä. Lonkat silläkin B/B ja kyynärät ja polvet 0/0, silmät peilattu terveiksi 8.4.13 ja ERD negatiivinen. Manu ei ole käynyt näyttelyissä, mutta ulkomuodoltaan se tukee hyvin Neettaa - pää on jykevä mutta liioittelematon (Neetalla hieman puutteellinen otsapenger ja melko kevyt kallo) ja korvat suuremmat (Neetalla nousivat hampaiden vaihtuessa jopa hetkeksi pystyyn, niin kevyet pikku terrierinkorvat sillä on), selkä on hieman pidempi ja lantiosta pikkuisen laskeva, mutta Neetan tukeva suora selkä toivottavasti kompensoi sitä.

Jos kiinnostuit yhdistelmästä, ota ensisijassa yhteyttä sähköpostitse, leijonattaren@gmail.com

Kuvia Manusta:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti