perjantai 23. toukokuuta 2014

Neetan näytelmiä

Helmikuussa kävimme Neetan kanssa taas Tuusniemen ryhmiksessä. Tulos ei päätä huimannut, tyttö kun oli vetänyt itsensä melkoisen kurvittomaan kuntoon keräämällä talveksi rasvakerroksen mm. syömällä Tuurenkin eväät. Tuloksena AVO EH 2, tuomarina Marie Petersen, Tanska

"3 years old. Acceptable body proportions. Well placed ears, a bit light. Dark eyes. Correct mouth. Acceptable neck. Correct topline and tailset. In too good food conditions. Would like to see better coat condition. Moves correctly."
Toukokuun 18. päivä oli vuorossa Joensuu. Siellä tuomaroi Kimmo Mustonen ja tuloksena tällä kertaa AVO ERI1. Ilman SA:a jäimme lähinnä alhaisen hännänkiinnityksen ja toisekseen liikkeiden takia. JOS olisimme saaneet SA:n, tulos olisi ollut SERT ja PN 2, kylläpä jossittelu on mukavaa ja hedelmällistä ;) Hyvä arvostelu kyllä, ja tuomari perusteli sanallisesti arvionsa.

"Erittäin hyväntyyppinen, mittasuhteiltaan hyvä narttu, hyvä pää, purenta ok, erinomaiset korvat, hyvät silmät ja ilme. Hyvä ylälinja. Hieman alaskiinnittynyt häntä. Niukasti kulmautunut edestä, riittävästi takaa. Hyvä rungon ja luuston vahvuus. Karvapeite voisi olla silkkisempi. Liikkuu hieman ahtaasti takaa ja löysästi edestä, riittävä askelpituus. Miellyttävä luonne ja esiintyminen."Ei kommentteja:

Lähetä kommentti